Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Téměř 50 projektů usiluje o titul Best of Realty – Nejlepší z realit, mezi nimi nejvíce rezidenčních

Novebyty.cz, 9. listopadu 2021 (08:00)

Od pondělí 18.října je možné na webu soutěže Best of Realty – Nejlepší z realit udělovat hlasy projektům v laické Ceně veřejnosti. Třiadvacátý ročník této soutěže tak spěje do finále. V první polovině září uzavřel její pořadatel příjem přihlášek a odborná porota na svém prvním říjnovém zasedání nominovala bezmála pět desítek projektů, které se budou ve svých kategoriích ucházet o titul Best of Realty – Nejlepší z realit 2021. Slavnostní večer pořádaný u příležitosti vyhlášení výsledků českých „realitních Oskarů“ proběhne v pražském Foru Karlín v úterý 9. listopadu.

„Také letošní ročník přinesl řadu vynikajících projektů, ať již byly realizovány v Praze či v dalších městech napříč celou republikou. I přes negativní vlivy pandemie, která prodloužila dokončování některých staveb, byly v šesti základních kategoriích nominovány více než čtyři desítky kvalitních projektů a podařilo se, na rozdíl od minulého roku, obsadit všechny vypsané kategorie," komentuje letošní ročník předseda odborné poroty Tomáš Drtina (agentura Incomind).

O nominaci na respektovaný titul se do 3. září 2021 mohly ucházet stavby dokončené a zkolaudované na území České republiky po 1. lednu 2020. Desetičlenná odborná porota v čele s Tomášem Drtinou nyní na svých zasedáních rozhoduje o tom, které projekty budou letos v jednotlivých kategoriích oceněny. Jury se již tradičně skládá ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), bankéřů, realitních makléřů, reprezentantů poradenských společností a také České rady pro šetrné budovy s ohledem na to, že nemovitosti čím dál více směřují k energetické a environmentální šetrnosti.

Projekty letos soutěží v šesti základních kategoriích - Rezidenční projekty, Nová administrativní centra, Rekonstruované kanceláře, Obchodní centra, Hotely a Průmyslové a skladové areály. „Největší počet uchazečů o titul je již tradičně mezi rezidenčními projekty. Proto je i letos tato kategorie rozdělena na dvě, a to podle jejich rozsahu: do 50 bytových jednotek a od 51 jednotek. Těší nás, že na rozdíl od loňského ročníku byly letos naplněny i kategorie Obchodní centra a Rekonstruované kanceláře,“ dodává Jana Hrabětová, ředitelka soutěže.

Přehled všech projektů nominovaných v jednotlivých kategoriích je od 18. října 2021 uveřejněn na webu soutěže www.bestofrealty.cz/nominovane-projekty. Naše čtenáře budou jistě nejvíce zajímat rezidenční projekty. A tak jen namátkou uvádíme, že mezi rezidenčními projekty většího rozsahu (od 51 bytových jednotek) o titul Best of Realty 2021 mimo jiné usiluje například Nová Nuselská (developer: Trigema), MAISON Ořechovka – 1. etapa (Penta Real Estate a bpd development) či Byty Na Vackově – 10. etapa (Metrostav Development / Metrostav Epsilon), v kategorii rezidenčních projektů menšího rozsahu pak například Rezidence Neklanka – 1. etapa (Geosan Development), Kratochvíle Stochovská (JRD Development) či Bubeneč Gardens (Tisovera /Natland RE/).

Vedle titulů z výše uvedených kategorií získá Zvláštní cenu poroty projekt, který se v uplynulém období výjimečným způsobem zasloužil o rozvoj českého realitního trhu či jinak obohatil trh a jeho prostředí. Svou speciální cenu Award for Excellence vyhlásí a udělí také Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.

Jako každoročně bude udělena i laická cena – Cena čtenářů. Svůj hlas vybranému projektu bez ohledu na kategorii je možné udělit prostřednictvím webové stránky soutěže (www.bestofrealty.cz/hlasovani) od 18. října. V této kategorii je – podobně jako v případě Zvláštní ceny poroty a Ceny ARTN – udělována pouze jedna cena pro vítěze. Ke speciálním oceněním se řadí také Síň slávy (ocenění pro významnou osobnost, zanechávající výraznou stopu na tuzemském realitním trhu). V neposlední řadě bude stejně jako v minulém ročníku uděleno také ocenění za Environmentálně šetrný projekt, který ze všech nominantů vybere Česká rada pro šetrné budovy jako garant této kategorie.

Rozhodujícími kritérii při posuzování kvality přihlášených a nominovaných projektů jsou výběr a obohacení lokality, urbanistické a architektonické řešení, kvalita realizace, šetrnost vůči životnímu prostředí a samozřejmě i úspěšnost na trhu nemovitostí. S pravidly soutěže i jejími uplynulými ročníky se zájemci mohou seznámit na webové stránce soutěže www.bestofrealty.cz.


více čtěte na: www.novebyty.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!