Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

V Praze 9 by měla vzniknout nová čtvrť s 3 500 byty

Tv architect.com, 23. listopadu 2021 (08:00)

Poblíž O2 Arény v Praze by měla vzniknout nová bytová zástavba. Stát by měla na místě nevyužívaných výrobních hal. Centrem zástavby by mělo být náměstí Emila Kolbena. Kromě bytů by zde měla být ale i škola a technické centrum. Na vzniku nové čtvrti se bude podílet i samotná Praha 9, která má v plánu koupit pozemky od společnosti Howden ČKD Compressors.

Plánovanou budoucí podobu městské čtvrti navrhuje urbanistická studie, kterou zpracoval architekt Jiří Řezák ze studia Qarta architektura. Jedná se o zhruba desetihektarovou lokalitu mezi ulicemi Českomoravská, Freyova, Ocelářská a Lisabonská. Bydlení by zde měli najít noví majitelé ve zhruba 3500 bytech, v plánu je i stavba školky, školy a technického centra.

Nová čtvrť by měla nést odkaz továrníka Emila Kolbena a technickou tradici Vysočan. Součástí bude i vzdělávací centrum zaměřené na popularizaci vědy a moderní technologie. Nové náměstí, které bude sloužit jako místo pro setkávání lidí, by pak mělo navazovat na prostranství u O2 Arény.

Brownfieldy vlastní nyní šest firem a několik soukromníků. Praha 9 chce koupit zhruba 3 hektary. S vlastníky okolních pozemků chce radnice jednat, aby se při budoucím využití těchto pozemků řídili připravenou urbanistickou studií. Ta se má stát podkladem pro změnu územního plánu, což umožní přestavbu území s nevyužívanými starými budovami továren.


foto: Tv architect
více čtěte na: www.tvarchitect.com

Projekty s online rezervací

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!