Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Praha zahájila stavbu dalšího parkovacího domu za téměř 300 mil. Kč

Skypaper.cz, 13. ledna 2022 (08:00)

Výstavba nového parkovacího domu P+R byla zahájena v Praze - Nových Butovicích u stanice metra. Po dokončení, které je plánováno na jaře 2023, nabídne 379 stání. Větší část 197 míst bude sloužit pro záchytné parkoviště s přestupem na metro B, zbylých 182 míst bude pro rezidenty městské části. Náklady na vybudování parkovacího objektu činí 292,7 milionů korun bez DPH.

Parkovací objekt v Petržílkově ulici bude mít šest podlaží, kde bude také vyhrazen prostor pro imobilní řidiče, a 12 stání bude pro nabíjení elektromobilů. Součástí budou i cyklostojany pro 20 kol. „Minulý týden jsme otevřeli parkovací dům na Černém Mostě pro téměř 900 aut, na který nám přispěla EU. S výstavbou nových parkovacích míst neskončíme, dokud na všech okrajích města nebude možnost zaparkovat a přestoupit na MHD. Důraz klademe i na parkování pro rezidenty okrajových částí hlavního města, protože víme, že je pro ně auto důležitým dopravním prostředkem,“ říká primátor Zdeněk Hřib.

„V úterý začalo fungovat plošné P+R Hostivař s přestupem na vlak, příští rok zahájíme stavbu P+R Opatov pro 450 aut a máme hotovu dokumentaci pro stavební povolení na P+R Depo Zličín a Depo Hostivař pro dalších 1100 aut. Pokračujeme i v přípravě menších plošných parkovišť s kapacitou okolo 100 parkovacích míst. Chystáme P+R Lednická, Podbaba, Uhříněves, Horní Počernice a Čakovice,“ vyjmenovává náměstek primátora pro dopravu Adam Scheinherr.


více čtěte na: www.skypaper.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!