Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Trigema koupila Cenové mapy

Stavebni-forum.cz, 23. srpna 2022 (08:00)

Skupina Trigema koupila většinový podíl ve Společnosti pro Cenové mapy ČR. Vedle datového realitního start-upu Flat Zone, s jehož pomocí vytváří čtvrtletně analýzu cen nových bytů v zemi, získala do svého portfolia server zpracovávající informace z katastru nemovitostí. Cena transkace nebyla zveřejněna.

Společnost pro Cenové mapy ČR se přejmenuje na Dataligence a stejné jméno postupně nahradí i značku cenovamapa.org. K propojení Flat Zone a Dataligence nedojde. „Budou fungovat samostatně a budou se starat o trochu jiný segment. Navzájem ale budou využívat svá data a data Trigemy,“ uvedl Marcel Soural, hlava Trigemy. Dodal, že cílem spojení je zvýšit transparentnost dat na českém realitním trhu, která podle něj není vysoká, a zjednodušit uživatelům práci s těmito daty.

Cenové mapy založila firma Hyposervis a provozuje ve spolupráci s poradenskou firmou Deloitte, která na základě dat z cenovamapa.org zpracovává informace o prodejních cenách bytů. „Spojení s Trigemou a Flat Zone umožňuje vytvořit jedinečnou a unikátní platformu vědomostí, zkušeností a dat, jaká v Česku reálně nemá obdoby,“ řekl Milan Roček, majitel firmy Hyposervis, která bude nyní držet podíl 49 %.

Trigema prostřednictvím svého startupu Flat Zone vytvořila agregátor nabídek nových bytových projektů i analytickou aplikaci Studio pro sledování okamžitého vývoje projektů novostaveb. Cenovamapa.org vytváří databázi o nemovitostech pro bydlení z dat katastru a sledovala prodejní ceny všech bytů a rodinných domů a nabídkové ceny novostaveb developerských projektů ve velkých městech. Z těchto dat vytvořila řešení pro bankovní on-line oceňování.

více čtěte na: www.stavebni-forum.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!