Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Společnost Cimex přichází s konceptem flexibilních kanceláří mo-cha

mo-cha.cz, 30. srpna 2022 (08:00)

Investiční skupina Cimex, která se specializuje na kancelářské, hotelové a rezidenční projekty, otevřela na pražském Pankráci pod značkou mo-cha Vista nové sdílené kanceláře. Jedinečný koncept flexibilních kanceláří nabízí od ledna letošního roku zařízené prostory a s tím spojené služby pro jednotlivce, týmy nebo celé firmy na třech podlažích a celkové ploše 3 000 m2 . Životaschopnost konceptu dokládá fakt, že současná kapacita prostor je prakticky vyčerpaná. Proto jsme připravili další patro s celkovou plochou 600 m2, kde lze využívat nové kanceláře již od září.

„S provozem tradičních kanceláří a kancelářských budov máme dlouholeté zkušenosti, takže rozšíření o stále žádanější koncept flexibilních kanceláří ideálně zapadá do našeho portfolia. Pandemie, digitální nomádství, rostoucí množství freelancerů, klouzavá pracovní doba, sdílená pracovní místa, home office, obava ze závazků dlouhodobých nájemních smluv atd. to vše významně přenastavilo požadavky kladené na kancelářské prostory. Variabilita je důležitější než kdy dříve. Proto chystáme další sdílené kanceláře mo-cha na Václavském náměstí,“ uvádí Alexandra Němcová, ředitelka Asset managementu společnosti Cimex.

Flatzone - Cimex Mo-cha Vista kanceláře

Mo-cha Vista poskytuje v ulici Na Pankráci 30 servisované, plně vybavené kanceláře. Nový koncept je založen na maximální variabilitě, jak časové, tak prostorové a s širokou škálou služeb. Pro nájemníky je k dispozici vysokorychlostní internet, relaxační zóny, služby recepce a úklidu, a také kolárna, sprchy a parking. Samozřejmostí jsou poštovní služby, kopírka a tiskárna, zasedací místnosti s nejmodernějším technickým zázemím, plně vybavená kuchyňka, prostory jsou klimatizované s možností otevření oken.

Flatzone - Cimex Mo-cha Vista kanceláře jednotlivé

Designově atraktivní prostory jsou určené pro týmy i jednotlivce. Velikost kanceláře je k dispozici dle požadavků, od pracovního místa pro jednotlivce, až po kancelář pro celé týmy včetně zasedací místnosti. Délku pronájmu lze zvolit už od jednoho dne.

foto: Cimex

Rezervujte si svojí flexibilní kancelář na www.mo-cha.cz nebo emailem na mo-cha@mo-cha.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!