Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Zeitgeist chce zdvojnásobit nemovitostní portfolio v ČR na 500 milionů eur

skypaper.cz, 20. srpna 2022 (08:00)

Společnost Zeitgeist Asset Management získala od České spořitelny úvěr na historicky největší refinancování portfolia ve výši 113 milionů eur (tj. 2,7 mld. Kč). Dohromady se týká 23 objektů v celkové hodnotě 220 milionů eur v pražských lokalitách. Jde převážně o rezidenční nemovitosti s byty k pronájmu a soukromé kampusy pro ubytování studentů. Nechybí ani Palác Dunaj na Národní třídě či kancelářská budova Táborská 31 v Praze 4.

„Smlouva pro nás znamená zajištění stability portfolia na dalších deset let. Můžeme pokračovat ve zvyšování profitability našich nemovitostí a chystat další expanzi. Současnou hodnotu portfolia v ČR plánujeme v následujících třech letech více než zdvojnásobit na téměř 500 milionů eur,“ komentuje výkonný ředitel Zeitgeist Asset Management Michal Nečas.

Společnost působí kromě tuzemska v Polsku, Maďarsku, Německu a Itálii. Zabývá se developerskou činností a správou nemovitostí pro soukromé a institucionální investory, přičemž v současnosti spravuje aktiva v celkové hodnotě 800 milionů eur. Pod vlastní značkou 'Home by Zeitgeist' pronajímá více než 500 bytů v centru Prahy a jeho dceřiná společnost Zeitraum provozuje soukromé kampusy pro studenty a servisované apartmány u Václavského náměstí.

„Posilování dostupnosti bydlení v Česku patří mezi klíčové priority České spořitelny. Jsme proto rádi, že se díky prohloubení naší spolupráce se společností Zeitgeist Asset Management můžeme podílet na rozvoji dlouhodobého nájemního bydlení a studentského bydlení. To dále rozšiřuje kvalitní alternativy k vlastnímu bydlení, a také posiluje flexibilitu na trhu práce,“ dodává manažerka realitních obchodů ČS Martina Jůzová.

Více čtěte na www.skypaper.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!